Condooms condoom geschiedenis feiten Leave a comment

Honderd jaar ongewijzigd: 8 interessante feiten over condooms

een. Slechts 5% van de mannen in de wereld geniet van condooms

Ja, niet overal ze zijn in de vrije toegang, maar gezien het aantal ontwikkelde landen – verbazingwekkend droevige statistieken.

2. Er zijn vier soorten condooms

Nee, niet aardbei en geurloos. De meest voorkomende – latex. Er zijn ook polyurethaan – voor degenen die allergieën hebben voor latex. Polyisopreen – voor allergieën tot latex en polyurethaan. En tot slot, een optie van de lamshuid, maar ze zijn natuurlijk niet gemaakt van leer, maar van de darm. Het vijfde type is anders dan de rest – dit is een vrouwelijk condoom dat beschermt tegen zwangerschap en infecties.

3. Zeg dank u. Banden

Het proces van vulkanisatie van rubber, eerst toegepast door Charles Gudyer in 1855, beïnvloedde de evolutie van het condoom. Dat is de reden waarom ze nog steeds «rubberen bands» worden genoemd.

4. Ze veranderen bijna niet

Latex Condooms geproduceerd sinds de jaren 1920. Natuurlijk worden verschillende modellen onderscheiden door bulk en concave, maar in het algemeen zijn ze in honderd jaar niet veranderd.

5. Condooms hebben de kwaliteit van seks zwakjes

De meeste paren

viagra kopen belgie

zijn vrij hun seksuele leven, ongeacht de aanwezigheid van condooms. «Rubber» Geef 98% bescherming tegen ongewenste

zwangerschap en mis de meeste infecties, dus «ongemakkelijk» is niet de reden.

6. Vrouwen bieden bijna de helft van de omzet

Ondanks het feit dat condooms bedoeld zijn voor mannen (degenen die naar seksspeeltjes gaan, kunnen niet worden overwogen), kopen vrouwen over de hele wereld meer dan 40% zelf. En dat klopt – je hebt hem echt meer nodig dan hij.

7. Slechts een derde van de studenten kan ze gebruiken

Statistieken van de Verenigde Staten, en in feite zijn ze waarschijnlijk meer, maar de huidige tieners zullen het zeker verbeteren. Immers, het is gemakkelijk om videoconstructies aan dit proces te vinden (evenals andere).

acht. Industrie ontwikkelt zich

Bill en Melinda Gates Foundation Maakte enkele jaren geleden aan de oprichting van een beurs van 100 duizend dollar aan iemand die met condooms van een nieuw tijdperk komt. Onder de opties – een condoom, dat wordt aangepast aan elk lid, evenals een condo met handgrepen (voor wat – niet weten, lijkt het kamagra online en de auteurs zelf).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Abrir chat
1
¿Hola Necesitas ayuda?
Aquatechbo
Hola ¿Necesesitas ayuda?