Vibrator voor de clitoris en punt G Sexy Test Drive Leave a comment

Sexy Test Drive: vibrator voor clitoris stimulatie en punt g

Lola Speelgoed «Gone met de wind van plezier" – Vibrator met dubbele stimulatie en, het blijkt, dubbel genot: de gebogen schacht van de vibrator is ontworpen voor het punt G, en het proces – voor vacuümstimulatie van de clitoris. In het algemeen vacuüm stimulatie, het lijkt mij de coolste: Silicone nozzle "zuig-" de clitoris, waardoor bloed eraan blijft. Orgasme hoeft niet lang te wachten: een paar minuten (het hangt allemaal af van de mate van uw excitatie), en – Hoera! – We zijn klaar om te leven en verheugen verder.

Waarschijnlijk, in het gewone leven zou mijn

blik nooit op dit roze wonder vallen. Ten eerste ziet het er goed uit, hoewel het inzetstuk op het handvat nog steeds de situatie bespaart, en ten tweede is het Chinese merk ervan overtuigd dat de kleur van de melkvarken – het seizoen hit. Elk seizoen. Al duizend jaar.

Gegaan met de wind van plezier is vertegenwoordigd in slechts één kleur. Natuurlijk zou ik een beetje variëteit willen, maar wat te doen. Lola speelgoed, neem een ​​voorbeeld met LELO: Swedes zijn tegelijkertijd verschillende kleuren, en ze hebben kamagra kopen felle kleuren, maar niet triviaal. Over het algemeen heeft Lola Toys, wat te werken.

Aan de andere kant is niet alles goud, die glinstert, dus gooi alle twijfels weg. Vanuit deze gadget kunt u meer krijgen dan het lijkt: een steile mix van de Clitoral Stimulator Womanizer en elk konijn. Maar persoonlijk maakte ik een weddenschap op de gewone stimulatie: soms is het genoeg, om niet te drukken en alles snel te maken. De vaginale stam in dit geval is meer een aangename bonus, een coole toevoeging (als een premie voor een salaris dat u niet verwachtte, maar al weet wat te besteden), maar op geen enkele manier onafhankelijke stimulering van het punt G. Je hebt gewoon geen tijd om te beseffen hoe orgasmische sensaties zullen worden doorgegeven aan je lichaam.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Abrir chat
1
¿Hola Necesitas ayuda?
Aquatechbo
Hola ¿Necesesitas ayuda?