6 meest gevaarlijke soorten seks in termen van medische statistieken Leave a comment

Op de een of andere manier berekenden het American Centre for Control and Prevention and Preventions-aandoeningen hoeveel mensen stierven en gewond raken tijdens seks.

WAAR, in het rapport moesten deskundigen dit zwanger zijn, waardoor het wordt «Overspanning van herhalende acties» en «Negatieve impact van trillingen».

Daarom, het elimineren van de mogelijkheid van willekeurige verwonding als een enkel tijdens een acrobatische sprong van de kast in een bed, noemden wetenschappers de zes meest mogelijk gevaarlijke manieren om seks te hebben.

6. Orale seks

Orale seks werd het American Center voor controle en preventie van ziektes genoemd met een van de minst gevaarlijke soorten seks, die niet anders dan me blijft. Volgens statistieken ontvangt het aantal verwondingen tijdens blowjob of cunnilingus, verwaarloosbaar weinig.

WAAR, Wetenschappers waarschuwen dat de pogingen van autofellering (met andere woorden, als u besluit om alles zelf te bevredigen), beladen met spinale verwondingen en teleurstelling in hun eigen flexibiliteit.

5. Gebruik seksueel speelgoed en objecten

Wetenschappers van het wetenschappelijke tijdschrift Seksuele geneeskunde Beoordeling klaagde dat de complexiteit bij het verwijderen van algemene patronen in gevallen met seksspeeltjes is dat met een rijke verbeeldingskracht en een bepaalde moed, absoluut alle items kunnen worden. Classificeer ze daarom en praat over sommige behandelmethoden is buitengewoon moeilijk. Maar de aard van de verwonding, integendeel, is zeer typisch: geplaatste items.

4. Stel van rijder

Vagina van vrouwen is erg elastisch, niet het feit dat penissen. Daarom, de pose «vrouw op de top» Het is traumatisch voornamelijk voor een man. Penisfractuur — Zelden voorkomende schade, maar het staat op een rijder, op onderzoek «International Journal Impotentie» (Wij waren verrast dat dergelijke bestaat!), is goed voor 10% van de gevallen van penisfractuur.

Ook benadrukken de auteurs van het tijdschrift de nadruk op dat veel mannen zich zo schaamt door wat er gebeurde dat ze de dokter niet aanspreken, dus officiële statistieken worden verschillende keren onderschat.

3. Masturbatie

Zelfvoldoende maatregelen leidt niet tot blindheid en haar uiterlijk op de handpalmen, maar naar de penis ontslagen of de vaginale pauze (afhankelijk van wat u) misschien wel. Tegelijkertijd leiden wetenschappers de feiten die in Oost-landen het aantal verwondingen van de genitale organen verkregen als gevolg van masturbatie, een orde van grootte hoger, en ze zijn veel inventief. Een van de patiënten gaf toe dat hij dacht dat sinds er een bot in de penis was, dan kunnen ze

cialis kopen

leren hoe ze kunnen crunchen, zoals vingers.

2. Zendingspositie

Dezelfde studie in «International Journal Impotentie», Waarover we hierboven schreven, stelt dat de gebruikelijke zendingshouding de oorzaak is van penisfractuur in 26% van de gevallen. Hier van wie we niet hadden verwacht!

een. Knie-elleboog poseert

En de meest gevaarlijke pose vanuit het oogpunt van de waarschijnlijkheid van penisbreuk — Knie-elleboog poseert. 41% van de gevallen!

Maar hier is een reservering. Studie van 2014, gepubliceerd in het tijdschrift Advances in Urologie, zegt dat de gevaarlijkste houding — Nog steeds de pose van de rijder, omdat in het midden van passie de partner misschien niet merkt dat er iets fout is gegaan.

En trouwens, in beide studies, heteroseksuele seks wordt meer riskant genoemd dan homoseksueel. De verhouding van degenen die worden toegepast met dit soort verwondingen was 67% tot 10% lkmpancatengah.co.id/2021/localhookup-review/the-conclusions-with-this-learn-need-numerous/. Nou, jij begrijpt jezelf dat dit geen reden is om gewoonten te veranderen.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Abrir chat
1
¿Hola Necesitas ayuda?
Aquatechbo
Hola ¿Necesesitas ayuda?