5 meer dingen die elk meisje op de eerste date maakt Leave a comment

5 meer dingen die elk meisje op de eerste date maakt

Alle http://www.frisch-rein.de/cookie-richtlinie/ succesvolle data zijn vergelijkbaar met elkaar, allemaal niet succesvol – niet succesvol op hun eigen manier. Maar iets verenigt de eerste met de tweede!

We vertelden je onlangs ongeveer vijf dingen die elk meisje op de eerste date merken, en zoals in verband hiermee. Maar we zijn vergeten dat er nog vijf dingen zijn.

Waarschuwt vrienden over de vergadering

Ze slaapt niet in een tas, waardoor een verdachte bruisende telefoon van plaats naar plaats, bloost en verbergt en verbergt zich onder de tafel? Wees zeker: haar vriendinnen wachten op onmiddellijk nieuws. Nou, of de echtgenoot is geïnteresseerd, waar ze is fronsen.

Je acties. Wanneer het meisje de volgende keer met een kamagra jelly verontschuldigende look naar de telefoon naar het toilet zal gaan, royaal gooien: «Nou, alles is in orde!»En ze zal schrijven naar vrienden:» Hij is cool!»Of mijn man:» Cutlets op de kachel!»

Het zet iets ongemakkelijks aan

Je plantte een romantische wandeling rond de plaatsen van je jeugd (‘en hier bewoog ik voor het eerst een duif op een fiets «), en het meisje stortte neer op de plaats van ontmoeting op hakken, die duidelijk wolkenkrabbers waren in het afgelopen leven.

Je acties. Improviseren. Huren riksja of vertrek het meisje in het dichtstbijzijnde café. Volg het in geen geval. En dring er niet aan op het feit dat je de marathon nog steeds moet runnen. Ze kan het er zelfs mee eens zijn. Maar dan, het plakken van de pleisters, zal je je herinneren als de ergste cavalier in je leven. (Zoals u begrijpt, is het feit dat niemand haar heeft gedwongen om ongemakkelijke dingen te dragen, niet in aanmerking wordt genomen).

Hij wil slimmer lijken

Hoe, je hebt de «Strawberry Polyana» Bergman niet bekeken? Nou, Ingre. Maar ze bracht het afgelopen weekend door op het retrospectief van de Franse nieuwe golffilms. Zulke mooie films – en alles over de zee!

Je acties. Het meisje is chaotisch, probeert indruk te maken op jou, ofwel stom. Een andere vergadering zal alles eindigen. Voor nu gewoon gooien. Stel de goochelaar bloot die een konijn heeft in de mouw, onethisch.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Abrir chat
1
¿Hola Necesitas ayuda?
Aquatechbo
Hola ¿Necesesitas ayuda?