Namaakmethoden. Wat te kiezen Leave a comment

Namaakmethoden. Wat te kiezen?

De problemen met anticonceptie stonden voor mensen sinds de oudheid, en in die dagen probeerden mensen cheap levitra pills bepaalde methoden te gebruiken.
Anticonceptie – Preventie van ongewenste zwangerschap.

Om dit of die methode te evalueren, bestaat Parelindex, die laat zien hoeveel vrouwen van honderd zwanger in het jaar, met behulp van een van de soorten anticonceptie.

De Pearl Index voor een condoom is bijvoorbeeld 12.5-20, en voor orale anticonceptiva 0-1.
Populaire, bekende informatie, in de regel wordt verstrekt door de farmaceutische producten zelf, dus vaak zijn de voordelen van een methode overdreven en worden de nadelen verminderd. In een dergelijke situatie is het moeilijk om te vinden en te onderscheiden met betrouwbare informatie over het anticonceptiemiddel. En voldoende trieste statistieken zeggen dat zwangerschap 7 vrouwen van de 10 uiteinden met een abortus. Daarom is het in deze kwestie beter om te voorkomen wat dan betaalt en lijdt.

En hoe het duidelijk werd, zullen we bespreken Verschillende anticonceptiemethoden en vergelijken ze door efficiëntie:

Onderbroken seksuele geslachtsgemeenschap 40-50%

Dit is een van de oudste preventiemethoden, een voorbeeld bevindt zich nog in de Bijbel. In dit geval moet u de partner vertrouwen op 100%, en er zijn verschillende overmachtgevallen, onvoorziene problemen. Hierin kunt u verschillende gels helpen, kaarsen die spermociden bevatten. In combinatie met hen zal de mate van bescherming toenemen tot 70-80% .

Condoom 80%

Het voordeel hiervan is dat het lokaal handelt, systeemwijzigingen veroorzaken niet. Beschermt seksueel overdraagbare infecties. Negatieve kant – de kans op een pauze, de afwezigheid van «hoe genoemd, zoals altijd op het juiste moment»!
DRAAD VAGINA – 15-20%. Zeer gebruikelijke manier om te beschermen, maar wordt niet meegesleept. Immers, de spermatozoïde bereikt de baarmoeder gedurende 2 minuten, het is de moeite waard om te denken als je tijd voor hem hebt?

Het diafragma is 80%

Positieve partijen: er is geen systematische invloed op het lichaam, de mogelijkheid van herhaaldelijk gebruik. Negatief: gebrek aan bescherming tegen SOB’s, de hoge waarschijnlijkheid van infectie.

Intrauterine spiralen (marine) 90%

Effectieve anticonceptie, overal heel gewoon, wordt een keer voor een lange tijd geïntroduceerd. Heeft een aantal negatieve zijden: pijn aan de onderkant van de buik, met een spiraal kan niet bezig zijn met actieve sporten, de ernst opheffen.

Vaginale ring 95%

Introduceerde een vrouw op hun eigen, eenvoudig en comfortabel. Minimale bijwerkingen: ongemak, vaginairritatie.

Orale anticonceptie 99%

Hoge mate van bescherming, beschikbaarheid en eenvoud aantrekken. Maar er zijn ook bijwerkingen zoals een toename van het lichaamsgewicht, en we worden strikt gevolgd door onze figuur

, de menstruatiestoornis, een toename van het risico van oncologische ziekten.
Er is ook een risico op zwangerschap vanwege het passeren van de volgende tabletten, «gedraaid, vergeten. Die niet gebeurd?

Sterilisatie 100%

Onomkeerbaarheid van het proces, terug de weg zal niet, veranderen van hun geest later zal laat zijn. Vreselijk!

Vergelijking van de anticonceptiemethoden, kiest elke vrouw de meest geschikte methode-methode, het voordeel van de moderne geneeskunde heeft een groot arsenaal van fondsen.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Abrir chat
1
¿Hola Necesitas ayuda?
Aquatechbo
Hola ¿Necesesitas ayuda?